top of page

LJUD-IDENTITET

VI SÄTTER LJUD PÅ DITT FÖRETAG


SKAFFA ER HITPOTENTIAL
De flesta företag har en grafisk profil men glömmer betydelsen av ljud och musik. En egen ljudidentitet väcker känslor och gör att ni sticker ut från mängden. Vi producerar specialskriven musik och en tydlig ljudlogotyp för er. Kanske önskar ni rentav en skräddarsydd poplåt?

ETT UTTRYCK SOM GER INTRYCK
Använd er ljudidentitet som bakgrunder till radiojinglar, företagspresentationer och reklam- och informationsfilmer. Personlig musik och en unik profil i ljudet blir också väldigt snyggt på sociala medier. Våga fundera - om ert företag var en låt, vilket sound har ni då?

VÅRA NÖJDA KUNDER LÅTER BRA
Vi har fått äran att skriva och producera ljudidentiteter till flera stora företag och organisationer. Louis De Geer Konsert & Kongress, Svenska kyrkan i Norrköping, Studiefrämjandet och Knäppingsborg/Castellum är några av dem.

Ladda ner vårt produktblad här!

VI SÄTTER LJUD PÅ DITT FÖRETAG

OM DANIEL FORSBERG

Som artisten John Daniel finns alltid nya popmelodier och kluriga texter i bakfickan. Han är också programledare på P4 Östergötland och gör event för Franz Jäger. Daniel är kreativ, strukturerad och älskar alla historier som det finns en vits med.

 

OM ANDERS BERLIN
Som kapellmästare för bandet Lalles Bodega har Anders många mil i turnébussen. Med sitt sinne för både helhet och detaljer är han en väl anlitad musikproducent och studiomusiker. Anders har ett enormt gehör och sägs kunna ackorden i alla ABBA-låtar.

bottom of page